Persiapan raya seperti baju raya, kain langsir dah siap dicuci? User experience of Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting fragrance.

Now purchase 2.3kg of EDP now can help the under privilege ; and ask friend and family to do miss out Daia CSR Raya Video in Daia FB

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

108 10

Untuk raya tahun ni, Nad gunakan Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum untuk cuci baju raya, langsir, cadar dan lain-lain. Seronok sangat sebab semua kain jadi wangi dan baunya memang tahan lama. Tak payah susah-susah nak spray pewangi hihi. Paling penting, confirm bersih. Senang cerita, memang setiap hari guna Daia lah! 🥰

Dalam bulan Ramadhan yang mulia dan Syawal yang akan tiba, jom kita berkongsi kegembiraan dengan mereka yang memerlukan 🖤 Korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.3kg. Dengan setiap pembelian, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Walaupun nilai tersebut mungkin nampak kecil bagi kita, tetapi ia sangat berharga buat mereka.

Ohh korang jangan lupa tengok video raya Daia di Facebook Daia. Nad dah tengok & ada share di Facebook 😊 Tengok sekarang tau!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

73 12

Apa pun terjadi, Raya tetap raya.
Walaupun duduk di rumah, melaram tetap ONzz yerrr

Haruslah wangi-wangi takkan nak pakai baju raye masam-masam plak kan, maka haruslah di cuci bagi memastikan ianya bersih dan kekal wangi

Sudah semestinya kak lily memilih serbuk pencuci Daia Eau De Parfum. Ya ampun wangi nau nau wei.. Macam basuh guna perfume jer ha ler hahahaha…. Harum dan segar setiap waktu sepanjang hari.

Sambil sambil membasuh tuh, Jangan lupa untuk saksikan video raya Daia
https://fb.watch/51YRlD6b7m/

Korang bolehlah berkongsi rezeki pada mereka yang memerlukan, yang mana ade lebih rezeki tuh.

Caranya mudah saja, korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.2/2.3kg, kemudian daripada setiap pembelian RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Biarpun jumlah itu sikit, tapi sekiranya dikumpulkan ia bertambah banyak sekaligus dapat memberi kegembiraan pada mereka yang memerlukan.

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
daiadetergent
rexer_influencer_marketing
...

42 7

Kalau nak baju yang dibasuh berbau wangi sepanjang hari, gunalah Daia® Eau De Parfum. Sedap je bau pakaian, macam disembur perfume.
.
Basuh baju pun rasa bersemangat. Apatah lagi bila nak melipatnya. Jangan sampai longgokan baju setinggi KLCC sudahlah 😆.
.
Memang tak menyesal guna pencuci serbuk pencuci pakaian Daia ni. Sekarang ni kalau beli Daia 2.3kg, setiap 20sen akan disalurkan kepada ke rumah kebajikan yang terpilih.
.
Sambil membeli dan mencuci, kita menderma juga. Kan amalan yang bagus lagi berpahala. Juga jom tonton Daia CSR Raya Video di Facebook Daia tau! Mari bersama kita membeli, juga beramal.
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

137 19

"Oh gosh you smell soooo good... What perfume are you using" , a friend questioned me recently...

I was/am just using Daia® Eau De Parfum Laundry Powder which promises excellent cleaning with long lasting fragrance....

And the extra benefit now is when you purchase 2.3kg of Daia® Eau De Parfum, you are also doing your small part for the under privileged ; check out daiadetergent CSR Raya Video in Daia FB

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

400 25

Hi guys! Haa inilah dia serbuk pencuci favourite kami sekeluarga, Daia. Now dah ada yang baru tau, Daia Eau De Parfum ni bestnyaa! Cucian terbaik dengan parfum 😍⁣

Actually kan, haritu I ada tengok Daia punya Raya Video, ya Allah mixed feeling terus sebab so cute, kelakar pon ada, and menyentuh hati pon ada. Bagus betul kempen Daia untuk membantu golongan yang memerlukan tu tau, yang mana melalui setiap pembelian serbuk pencuci Daia EDP 2.3kg ni, RM0.20 akan didermakan ke rumah kebajikan. Indeed, bersemangat betul I nak restock serbuk pencuci Daia ni kat rumah. Dapat jugaklah membeli sambil menderma kan ❤️ ⁣

Korang dah tengok ke belum video raya Daia tu? I dah ada share kat my FB juga, direct lepas tengok dari FB Daia tu heheh. Tengoklaa tauu & jom sama-sama support kempen Daia ni okayy 🥰🥰 ⁣

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri⁣


.⁣
.⁣


#QeelaxLifestyle #raya2021 #kempenraya #membelisambilmenderma #Daia #igersmy #ig_malaysiabest #instagood #potd #ipostprecious #contentcreatormalaysia #bloggermalaysia #ramadhan2021 #parfum #washingpowder
...

88 56

Lepas tengok video CSR Raya kat Facebook Daia, hati rasa tersentuh sangat dengan kempen initiatif Daia untuk membantu golongan yang kurang bernasib baik sempena menyambut hari raya nanti.
.
Dengan pembelian Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum 2.3kg, dah la dapat basuh baju dengan bersih dan wangi, dapat pula menyumbang bersama-sama Daia.
.
Jangan lupa tengok video raya Daia kat fb tau. Best and so meaningful ❤️
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

20 0

Ramadan dah hampir meninggalkan kita, Aidilfitri pula makin menghampiri. Kepada yg kurang berkemampuan jangan kita lupakan. Musim perayaan, masa utk kita mensyukuri dan meringankan tangan utk memberi.
.
Sebagai pengguna Daia yg tegar, Sally mmg suka dgn Serbuk Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum. Formulasi terbaru yang terdapat pada Serbuk Pencuci Daia dengan wangian yang direka oleh pengeluar minyak wangi terkemuka dunia ini akan diserap dalam seratan pakaian apabila dicuci.
.
Berita baik utk semua, dgn setiap pembelian Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.2/2.3kg, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan terpilih. Mungkin pada korang jumlah itu sikit, tapi jika dikumpulkan ia dapat memberi kegembiraan pada mereka yang memerlukannya.
.
Jangan lupa juga utk tonton video CSR Raya Daia di laman Facebook Rasmi Daia.
.
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

228 39

Persiapan raya anda macam mana? Baju raya, langsir dan sarung kusyen dah cuci?

Qiss guna serbuk pencuci pakaian Daia®️ Eau De Parfum ni. Bau wangi tahan lama, tak sabar nak pakai baju raya nanti. Baju pun lebih bersih setelah dicuci kan.

Musim perayaan ni, setiap pembelian Daia®️ Eau De Parfum 2.3kg anda dapat membantu golongan yang memerlukan. Jom tonton CSR Raya Video di Facebook Daia.

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

102 24

Leya guna Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting perfume fragrance.

Sambil beli sambil menderma korang. Dengan pembelian Serbuk Pencuci Daia 2.2kg/2.3kg now can help the under privilege.

Jom kawan-kawan dan keluarga tonton Daia CSR Raya Video in Daia FB.

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

464 10

Semua baju family memang basuh guna serbuk Daia Eau De Perfume sebab bau wangi macam pakai perfume, tahan lama pulak tu. Baju Raya pun dh basuh siap², biarlah PKP pun. Janji wangi tiap hari 🥰

Korang tau tak dengan setiap pembelian Daia Eau De Perfume (2.3kg), 20sen akan disumbangkan kepada rumah rumah kebajikan. Haa elok sangat la kan sambil membeli sambil menderma. Lagi² di bulan yg mulia ni. Eh jangn lupa tonton Daia CSR Raya Video kat Facebook tau!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

148 7