: MENYUMBANG WANGIAN PAHALA BERSAMA 💕

Dengan formulasi terbaharu yang terdapat dalam serbuk pencuci Daia Eu De Parfum ni dapat menyerap dalam setiap perincian pakaian yang dicuci.

Bau lebih segar.
Wangi.
Dan tahan lebih lama.

Bagi melipatgandakan pahala pada bulan Ramadan dan Syawal yang akan tiba tak lama lagi - Setiap pembelian pek sabun serbuk Daia 2.2 kg atau 2.3 kg dan sebahagian dari nilainya akan didermakan ke rumah-rumah kebajikan yang memerlukan.

Kongsi wangian bersama, itulah KITA.

— #DaiaMalaysia
#rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri #daiaeaudeperfum
...

0 23

Hi guys! Haa inilah dia serbuk pencuci favourite kami sekeluarga, Daia. Now dah ada yang baru tau, Daia Eau De Parfum ni bestnyaa! Cucian terbaik dengan parfum 😍⁣

Actually kan, haritu I ada tengok Daia punya Raya Video, ya Allah mixed feeling terus sebab so cute, kelakar pon ada, and menyentuh hati pon ada. Bagus betul kempen Daia untuk membantu golongan yang memerlukan tu tau, yang mana melalui setiap pembelian serbuk pencuci Daia EDP 2.3kg ni, RM0.20 akan didermakan ke rumah kebajikan. Indeed, bersemangat betul I nak restock serbuk pencuci Daia ni kat rumah. Dapat jugaklah membeli sambil menderma kan ❤️ ⁣

Korang dah tengok ke belum video raya Daia tu? I dah ada share kat my FB juga, direct lepas tengok dari FB Daia tu heheh. Tengoklaa tauu & jom sama-sama support kempen Daia ni okayy 🥰🥰 ⁣

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri⁣


.⁣
.⁣


#QeelaxLifestyle #raya2021 #kempenraya #membelisambilmenderma #Daia #igersmy #ig_malaysiabest #instagood #potd #ipostprecious #contentcreatormalaysia #bloggermalaysia #ramadhan2021 #parfum #washingpowder
...

88 56

Persiapan raya seperti baju raya, kain langsir dah siap dicuci? User experience of Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting fragrance.

Now purchase 2.3kg of EDP now can help the under privilege ; and ask friend and family to do miss out Daia CSR Raya Video in Daia FB

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

107 10

Untuk raya tahun ni, Nad gunakan Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum untuk cuci baju raya, langsir, cadar dan lain-lain. Seronok sangat sebab semua kain jadi wangi dan baunya memang tahan lama. Tak payah susah-susah nak spray pewangi hihi. Paling penting, confirm bersih. Senang cerita, memang setiap hari guna Daia lah! 🥰

Dalam bulan Ramadhan yang mulia dan Syawal yang akan tiba, jom kita berkongsi kegembiraan dengan mereka yang memerlukan 🖤 Korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.3kg. Dengan setiap pembelian, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Walaupun nilai tersebut mungkin nampak kecil bagi kita, tetapi ia sangat berharga buat mereka.

Ohh korang jangan lupa tengok video raya Daia di Facebook Daia. Nad dah tengok & ada share di Facebook 😊 Tengok sekarang tau!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

73 12

Lepas tengok video CSR Raya kat Facebook Daia, hati rasa tersentuh sangat dengan kempen initiatif Daia untuk membantu golongan yang kurang bernasib baik sempena menyambut hari raya nanti.
.
Dengan pembelian Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum 2.3kg, dah la dapat basuh baju dengan bersih dan wangi, dapat pula menyumbang bersama-sama Daia.
.
Jangan lupa tengok video raya Daia kat fb tau. Best and so meaningful ❤️
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

20 0

Kalau nak baju yang dibasuh berbau wangi sepanjang hari, gunalah Daia® Eau De Parfum. Sedap je bau pakaian, macam disembur perfume.
.
Basuh baju pun rasa bersemangat. Apatah lagi bila nak melipatnya. Jangan sampai longgokan baju setinggi KLCC sudahlah 😆.
.
Memang tak menyesal guna pencuci serbuk pencuci pakaian Daia ni. Sekarang ni kalau beli Daia 2.3kg, setiap 20sen akan disalurkan kepada ke rumah kebajikan yang terpilih.
.
Sambil membeli dan mencuci, kita menderma juga. Kan amalan yang bagus lagi berpahala. Juga jom tonton Daia CSR Raya Video di Facebook Daia tau! Mari bersama kita membeli, juga beramal.
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

137 19

Apa pun terjadi, Raya tetap raya.
Walaupun duduk di rumah, melaram tetap ONzz yerrr

Haruslah wangi-wangi takkan nak pakai baju raye masam-masam plak kan, maka haruslah di cuci bagi memastikan ianya bersih dan kekal wangi

Sudah semestinya kak lily memilih serbuk pencuci Daia Eau De Parfum. Ya ampun wangi nau nau wei.. Macam basuh guna perfume jer ha ler hahahaha…. Harum dan segar setiap waktu sepanjang hari.

Sambil sambil membasuh tuh, Jangan lupa untuk saksikan video raya Daia
https://fb.watch/51YRlD6b7m/

Korang bolehlah berkongsi rezeki pada mereka yang memerlukan, yang mana ade lebih rezeki tuh.

Caranya mudah saja, korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.2/2.3kg, kemudian daripada setiap pembelian RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Biarpun jumlah itu sikit, tapi sekiranya dikumpulkan ia bertambah banyak sekaligus dapat memberi kegembiraan pada mereka yang memerlukan.

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
daiadetergent
rexer_influencer_marketing
...

42 7

Leya guna Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting perfume fragrance.

Sambil beli sambil menderma korang. Dengan pembelian Serbuk Pencuci Daia 2.2kg/2.3kg now can help the under privilege.

Jom kawan-kawan dan keluarga tonton Daia CSR Raya Video in Daia FB.

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

452 10