Untuk raya tahun ni, Nad gunakan Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum untuk cuci baju raya, langsir, cadar dan lain-lain. Seronok sangat sebab semua kain jadi wangi dan baunya memang tahan lama. Tak payah susah-susah nak spray pewangi hihi. Paling penting, confirm bersih. Senang cerita, memang setiap hari guna Daia lah! 🥰

Dalam bulan Ramadhan yang mulia dan Syawal yang akan tiba, jom kita berkongsi kegembiraan dengan mereka yang memerlukan 🖤 Korang hanya perlu membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.3kg. Dengan setiap pembelian, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Walaupun nilai tersebut mungkin nampak kecil bagi kita, tetapi ia sangat berharga buat mereka.

Ohh korang jangan lupa tengok video raya Daia di Facebook Daia. Nad dah tengok & ada share di Facebook 😊 Tengok sekarang tau!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

73 12

Lepas tengok video CSR Raya kat Facebook Daia, hati rasa tersentuh sangat dengan kempen initiatif Daia untuk membantu golongan yang kurang bernasib baik sempena menyambut hari raya nanti.
.
Dengan pembelian Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum 2.3kg, dah la dapat basuh baju dengan bersih dan wangi, dapat pula menyumbang bersama-sama Daia.
.
Jangan lupa tengok video raya Daia kat fb tau. Best and so meaningful ❤️
.
#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

20 0

Hari Raya Aidilfitri! 🥳✨ Nak Raya ni semua persiapan baju & kelengkapan dah siap cuci? Try Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting fragrance.

As a Daia User, now purchase 2.3kg of EDP now can help the under privilege ; and ask friend and family to do miss out Daia CSR Raya Video in Daia FB ! 🎊🎉 #daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri #giftreviewbyssab #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia
...

1469 6

In preparation for Raya, i decided to get my clothes feeling fresh with Daia’s Eau De Parfum which smells Ah-mazing! Other than keeping my clothes clean, it offers super long lasting fragrance.

Btw, if you purchase 2.3kg of Daia’s EDP detergent powder, you’d be contributing to the under privileged as well! Be sure to check out Daia’s CSR Raya Video on Daia’s FB today.

#DaiaMalaysia #bersihwangiberseri #rayakitapahalabersama
#daiaeaudeperfum
...

54 2

: MENYUMBANG WANGIAN PAHALA BERSAMA 💕

Dengan formulasi terbaharu yang terdapat dalam serbuk pencuci Daia Eu De Parfum ni dapat menyerap dalam setiap perincian pakaian yang dicuci.

Bau lebih segar.
Wangi.
Dan tahan lebih lama.

Bagi melipatgandakan pahala pada bulan Ramadan dan Syawal yang akan tiba tak lama lagi - Setiap pembelian pek sabun serbuk Daia 2.2 kg atau 2.3 kg dan sebahagian dari nilainya akan didermakan ke rumah-rumah kebajikan yang memerlukan.

Kongsi wangian bersama, itulah KITA.

— #DaiaMalaysia
#rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri #daiaeaudeperfum
...

0 23

Persiapan raya seperti baju raya, kain langsir dah siap dicuci? User experience of Serbuk Pencuci Pakaian Daia® Eau De Parfum which is excellent clean and with long lasting fragrance.

Now purchase 2.3kg of EDP now can help the under privilege ; and ask friend and family to do miss out Daia CSR Raya Video in Daia FB

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

108 10

Hi guys! Haa inilah dia serbuk pencuci favourite kami sekeluarga, Daia. Now dah ada yang baru tau, Daia Eau De Parfum ni bestnyaa! Cucian terbaik dengan parfum 😍⁣

Actually kan, haritu I ada tengok Daia punya Raya Video, ya Allah mixed feeling terus sebab so cute, kelakar pon ada, and menyentuh hati pon ada. Bagus betul kempen Daia untuk membantu golongan yang memerlukan tu tau, yang mana melalui setiap pembelian serbuk pencuci Daia EDP 2.3kg ni, RM0.20 akan didermakan ke rumah kebajikan. Indeed, bersemangat betul I nak restock serbuk pencuci Daia ni kat rumah. Dapat jugaklah membeli sambil menderma kan ❤️ ⁣

Korang dah tengok ke belum video raya Daia tu? I dah ada share kat my FB juga, direct lepas tengok dari FB Daia tu heheh. Tengoklaa tauu & jom sama-sama support kempen Daia ni okayy 🥰🥰 ⁣

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri⁣


.⁣
.⁣


#QeelaxLifestyle #raya2021 #kempenraya #membelisambilmenderma #Daia #igersmy #ig_malaysiabest #instagood #potd #ipostprecious #contentcreatormalaysia #bloggermalaysia #ramadhan2021 #parfum #washingpowder
...

88 56

Kat rumah, memang biasa guna sabun brand Daia ni. Family memang suka guna sebab bau harum seperti perfume dan cucian yang terbaik tu memang best.

So, sebagai pengguna Daia, zaza nak ajak korang beli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.2/2.3kg sebab setiap pembelian, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan.

Dengan ini, sekurang-kurangnya kita dapat membantu mereka yang memerlukan.

Oh sebelum terlupa, jom tonton Daia CSR Raya Video dekat FB Daia. Tunjukkan sokongan anda bersama Daia ♥️

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

566 48

Semua baju family memang basuh guna serbuk Daia Eau De Perfume sebab bau wangi macam pakai perfume, tahan lama pulak tu. Baju Raya pun dh basuh siap², biarlah PKP pun. Janji wangi tiap hari 🥰

Korang tau tak dengan setiap pembelian Daia Eau De Perfume (2.3kg), 20sen akan disumbangkan kepada rumah rumah kebajikan. Haa elok sangat la kan sambil membeli sambil menderma. Lagi² di bulan yg mulia ni. Eh jangn lupa tonton Daia CSR Raya Video kat Facebook tau!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

147 7

| 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐮𝐤 𝐏𝐞𝐧𝐜𝐮𝐜𝐢 𝐏𝐚𝐤𝐚𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐚𝐢𝐚 𝐄𝐚𝐮 𝐃𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐟𝐮𝐦⁣

Nak dapat cucian yang bersih tapi dalam masa yang sama nak juga menikmati haruman minyak wangi pada pakaian? Boleh beli  Serbuk Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum. Memang wangi ya 👍🏻⁣

Sambil membeli kita menderma sebab dengan setiap pembelian Serbuk Pencuci Pakaian Daia Eau De Parfum 2.2/2.3 kg, RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Secara tak langsung dapat meringankan bebam mereka yang memerlukan 😊

Kalau dah beli Sabun tu jangan lupa menonton video CSR Raya Video di DAIA FB ya⁣ 👈🏻

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

198 11

Eh wanginya...awak baru beli perfume baru ke yang? Tegur suami..

Aku senyum je sebab sebenarnya tak pakai perfume pun..hehe..just cuci baju guna Daia® Eau De Parfum 

Untungkan cuci baju guna Daia® Eau De Parfum ni, tak pakai perfume pun orang ingat kita pakai perfume sebab Daia direka oleh pengeluar minyak wangi terkemuka tau!

Btw if korang membeli Serbuk Pencuci Pakaian Daia 2.2/2.3kg, setiap pembelian RM0.20 akan disumbangkan kepada rumah-rumah kebajikan. Mungkin pada korang jumlah itu sikit, tapi jika dikumpulkan ia dapat memberi kegembiraan pada mereka yang memerlukannya.

Dengan memberilah kita dapat berkongsi rasa bahagia, dan secara tidak langsung dapat meringankan duka mereka yang menerima pemberian ini.

Jangan lupa menonton Daia CSR Raya video di Daia FB tau nanti!

#daiamalaysia #rayakitapahalabersama #bersihwangiberseri
...

110 44