Hmmm... Harini malas nak buat kuih ke desserts, jadinya order je croissant dgn teh, kopi cheese drpd chizumalaysia.
.
Duduk kat rumah ni, walaupun PKP, ade je grabfoodmy boleh tlg hntr makanan fav yg ade kat mall, takde la rindu mall sgt kan 🤣 jd jangan la sedih, #SenyumMYchizu ok? 😀 #KitaMestiMenang
.
p/s: Kalau korang malas nak buat #dalgonacoffee sendiri, boleh order kat Chizu jugak 😉
.
.
chizumalaysia
#SenyumMYchizu
#KakakKimchiMakanSedap
#foodpic
#foodphoto
#eeeeeats
#onthetable
#foodlover
#foodblog
#foodies
#MyInstagram5K
...

58 4

Semenjak PKP ini, macam-macam aktviti kitorang buat dekat rumah, 2 hari lepas daddy decide untuk cat bilik. Budak-budak memang enjoy sangat mengecat, habis kepala badan semua kena cat. Lama juga budak-budak ni tolong cat bilik. Separuh dinding selesai. Bagus juga askar-askar kecik ni buat kerja. So, hari ini Mummy bagi upah makan sedap Chizu & Honzu. Senang je, order guna Grab Food. 30 minit sampai ke rumah.

Mummy Order Chocolate Cheese - Rich Chocolate with Cheese Foam & Matcha Red Bean Cheese - Specialty Matcha with Cheese Foam & abite red bean

Lepastu order Croissant box dalam tu ada 6 perasa. Semua sedap giler!! 15 minit settle semua.
Original Croissant - Pure butter croissant with crisp-on- the-outside
Snowy Custard Croissant - Crispy Croissant with specialty Custard Filling
Dark Chocolate Croissant - Coated with pure dark chocolate, a bit bitter but sweeter more
Chocolate Croissant - With a chocolate filling, rich with cocoa flavor
White Coffee Croissant - First choice of coffee lover, pure butter croissant baked with white coffee top
Almond Croissant - Butter croissant baked with classic almond top & almond chips .
.

Croissant dia lembut, sedap semuanya. Favourite is Snowy Custard Croissant. Air dia dua2 sedap! Nanti nak order lagi.
Budak-budak happy, mak ayah pun happy! So apa tunggu lagi? Korang cubalah juga. Grab Food je! hafiedahamid ariyanasarkawi
nurenfuda

#SenyumMYchizu #Rexer
...

38 2